Dacă vă înregistraţi şi vă autentificaţi regăsiţi la secţiunea „Cerere” o rubrică pentru încărcarea schiţei dumneavoastră în format DXF sau STEP. După încărcare, vă rugăm să înregistraţi în matricea de solicitare parametri dumneavoastră (număr, material, grosime, prelucrare etc.).
În situaţia în care dispuneţi de mai multe piese prelucrate cu laserul cu date identice, dispuneţi de posibilitatea de a marca pe marginea din stânga a matricei cu o bifă şi de a efectua ulterior prelucrarea comună prin intermediul butonului „Prelucrarea elementelor marcate”. În interfaţa următoare dispuneţi de posibilitatea de a înregistra o singură dată parametri şi de a-i prelua ulterior. Verificaţi şi completaţi eventual informaţiile dumneavoastră în cadrul cererii dumneavoastră. Prin intermediul butonului „calculare” dispuneţi de posibilitatea de calculare în numai câteva secunde a ofertei dumneavoastră personale. În situaţia în care doriţi să comandaţi ulterior în baza cererii formulate, „memoraţi” la finalul matricei de solicitare informaţiile înregistrate de dumneavoastră. Aceste date pot fi accesate în orice moment în secţiunea „Contul meu” > „Solicitări memorate”.

Prin intermediul punctului de meniu „Contul meu” > „Cereri memorate” beneficiaţi de o imagine de ansamblu a solicitărilor dumneavoastră cu privire la piesele prelucrate cu laserul. Dispuneţi de posibilitatea de a accesa în orice moment solicitarea respectivă şi de a o recalcula. Preţul nu este preluat cu această ocazie, ci este calculat la zi în cadrul unei noi solicitări.

Livrările către clienţii din străinătate nu sunt implementate în prezent în portalul online. Vă rugăm să comunicaţi solicitarea dumneavoastră către departamentul nostru de distribuţie în secţiunea „Contact” sau la adresa info@laserparts4you.ro. Vă rugăm să ne transmiteţi fişierul dumneavoastră DXF/STEP cu menţionarea materialului, a grosimii materialului, a suprafeţei, a prelucrării şi a numărului de unităţi – vă transmitem cu plăcere o ofertă.

La solicitarea de prelucrare a pieselor cu laser puteţi opta între serviciul suplimentar opţional, reprezentat de „debavurare”. În funcţie de dimensiune şi de material, piesele prelucrate cu laserul sunt debavurate sau şlefuite, ceea ce înseamnă că sunt eliminate bavurile şi este efectuată o modificare optică a suprafeţei metalice în funcţie de procedură pe una sau ambele laturi. Sunt exceptate tablele zincate sau de cupru, acestea nu pot fi selectate online pentru debavurare. Puteţi accesa informaţii suplimentare aici.

Suplimentar faţă de materialele standard, disponibile în cantităţi ridicate pe stoc, oferim şi metale care nu sunt solicitate atât de frecvent, motiv pentru care sunt disponibile pe stoc doar în cantităţi mai reduse. În anumite situaţii, în urma solicitării online veţi recepţiona un mesaj din care rezultă că materialul ales de dumneavoastră nu este disponibil în prezent. În asemenea situaţii, vă stăm la dispoziţie cu plăcere în caz de necesitate prin „Formularul de contact".

În galeria de creație veți găsi motive diferite, pe care le oferim pentru încărcarea gratuită. Puteți calcula și comanda aceste creații în selecția extensivă a materialelor pe portalul nostru. Serviciul nostru este extins continuu cu noi creații. Pentru a calcula costurile și comenzile, vă rugăm să vă autentificați și să selectați motivele din câmpul "Galerie de creație " Făcând clic pe denumirea cu font albastru, încărcați motivul în cerere și îl puteți calcula în funcție de materialul dorit și permiteți-ne să o fabricăm. Valoarea minima a comenzii este de 225.00 RON.

După autentificare dispuneţi de posibilitatea de a solicita la pagina „Cerere” rubrica „Arhivarea fişierelor în această secţiune (sau clicare)”. Puteţi selecta de pe unitatea dumneavoastră unul sau mai multe fişiere DXF şi STEP sau le puteţi trage cu Drag-and-Drop în rubrica respectivă. Ulterior, selectaţi „Încărcare fişiere”. Fişierele sunt inserate automat în interfaţa noastră de cerere, fiind afişate cu reprezentarea grafică.

Accesaţi în matricea de solicitare săgeata de la rubrica „Material” şi selectaţi materialul dorit. În situaţia în care vă sunt necesare alte materiale şi/sau alte grosimi disponibile, precum şi alte alternative de prelucrare, vă rugăm să ne transmiteţi solicitarea dumneavoastră prin „Formularul de contact” – dispunem offline de un sortiment bogat.

Pentru a crea o piesă metalică îndoită , aveți nevoie de un fișier STEP. Vă rugăm să aveți în vedere parametrii pentru calitatea fișierului (linii, culori, straturi, marcaje etc.). Informații suplimentare, de asemenea, sub "DXF / STEP".

Informațiile noastre privind piesele din tablă îndoită
Toleranțe îndoire:

DIN 6930 (în funcție de materialului și grosimea acestuia).
Raza:
Sistemul nostru analizează fișierul încărcat și determină potrivirea optimă a uneltelor în funcție de material și grosimea acestuia. Rețineți că razele se pot abate de la specificație din motive de producție. Dacă sugerăm alte raze, veți primi un mesaj cu valoarea rezultată.
Parte vizibilă:
Când procesați datele, zona afișată în albastru în imaginea de previzualizare este partea bună vizibilă. La comandă aveți posibilitatea să modificați partea vizibilă.
Amprenta îndoire:
În producția de piese îndoite, există ocazional amprente de îndoire pe suprafață. Aceasta este dependentă de material și nu este un motiv de plângere. Prin urmare, vă recomandăm să solicitați suprafață vizibile prin intermediul formularului de contact.
Eliberare automată a colțurilor:
Când procesați modelul, este selectată o eliberare automată a colțurilor. Dacă acest lucru nu este dorit, trebuie să îl deselectați (faceți clic pe butonul). Această deselecție poate provoca deformări la colțuri.
Îndoire:
În prezent sunt posibile, până la aproximativ 6 îndoiri, mai multe sunt în curs de dezvoltare. Toate materialele pot fi îndoite până la o grosime de material de 10 mm inclusiv. Vă rugăm să folosiți formularul de contact, dacă aveți nevoie de procese suplimentare de execuție, vă vom oferi, de asemenea, o ofertă individuală.

Dispuneţi de posibilitatea de a şterge cererea configurată pentru a o recalcula ulterior şi a formula comanda corespunzătoare. După înregistrarea parametrilor necesari în matricea de solicitare, trebuie doar să selectaţi facil opţiunea „memoraţi” – preţul nu este preluat cu această ocazie, ci este calculat la zi în cadrul unei noi solicitări.

Tăierea cu laser, denumită şi tăierea cu rază laser, reprezintă o procedură termică de debitare pentru materialul în formă de plăci. În acest sens, noi asigurăm prelucrarea cu ajutorul unui laser a tablelor metalice şi a corpurilor tridimensionale (de exemplu ţevi sau profile). Tăierea cu flacără laser reprezintă metoda utilizată cel mai frecvent pentru tăierea cu laser în cadrul societăţii noastre. În funcţie de material utilizăm pentru tăierea cu laser de regulă
> oxigenul pentru tabla de oţel
> azotul pentru oţelul inoxidabil, aluminiu

Schimbarea culori
În funcţie de material şi de conturul piesei, la tăierea cu laser este posibilă o modificare a culorii materialului. Această situaţie apare în special la geometrii/contururi mai mici şi la punţi înguste, deoarece nu există posibilitatea evacuării căldurii produse de laser. Această modificare a culorii poate fi eliminată numai prin şlefuire. Dorim să atragem atenţia asupra faptului că aceste culori de călire menţionate nu constituie un motiv de formulare a reclamaţiilor.

Formarea de bavuri
În funcţie de material şi grosimea tablei, la tăierea cu laser este posibilă o formare de bavuri pe latura inferioară. Aceste diferenţe de nivel sunt eliminate prin debavurare. Recomandăm la formularea solicitării selectarea opţiunii „debavurare“ după cum urmează, la
> aluminiu: de la 1 mm
> oţelul inoxidabil: de la 1,5 mm
> oţel: de la 3 mm
Puteţi consulta informaţii suplimentare cu privire la acest aspect la secţiunea Debavurare.

Rugozitatea conturului de tăiere cu laser
În funcţie de material şi de grosimea tablei, la tăierea cu laser se pot forma caneluri pe conturul de tăiere. Această aşa-numită rugozitate pe suprafaţa de tăiere nu poate fi îndepărtată prin debavurare. Atragem atenţia asupra faptului că acest aspect nu constituie un motiv de formulare a reclamaţiilor.

Prin încărcarea mai multor schiţe pentru o solicitare cu acelaşi material, sistemul nostru distribuie automat componentele, astfel încât este generată o cantitate redusă de deşeuri. Astfel, costurile dumneavoastră sunt calculate în condiţii avantajoase de preţ şi sunt protejate resurse importante.

Valoarea minimă a comenzii este de 225,00 RON. În cazul unei comenzi sub valoarea minimă, suma netă este rotunjită în plus la 225,00 RON.

EN ISO 9001:2015 Sistem de management al calităţii  

Pentru formularea unei cereri şi pentru execuţia piesei dumneavoastră tăiate cu laser aveţi nevoie de un fişier DXF  și pentru a crea o piesa indoită, aveți nevoie de un fișier STEP. Vă rugăm să respectaţi în acest scop parametri cu privire la caracteristicile fişierului (linii, culori, Layer, marcare etc.). Sunt disponibile date suplimentare şi în secţiunea „DXF/STEP”.

La solicitarea de prelucrare a pieselor cu laser puteţi opta între serviciul suplimentar opţional, reprezentat de „debavurare”. În funcţie de dimensiune şi de material, piesele prelucrate cu laserul sunt debavurate sau şlefuite, ceea ce înseamnă că sunt eliminate bavurile şi este efectuată o modificare optică a suprafeţei metalice în funcţie de procedură pe una sau ambele laturi. Sunt exceptate tablele zincate sau de cupru, acestea nu pot fi selectate online pentru debavurare. Puteţi accesa informaţii suplimentare aici.

Dimensiunea plăcii de la 10 x 10 mm până la max. 790 x 1.190 mm

orizontal = piesă conform imaginii
vertical = piesa rotită cu 90 de grade
egal = piesa este prelucrată cu nivelul cel mai redus de pierderi de tăiere

Respectarea toleranţelor pentru prelucrarea cu laser conform normei EN ISO 9013 constituie un standard pentru întreprinderea noastră.

Piesele dumneavoastră prelucrate cu laserul sunt procesate cu ajutorul echipamentelor de ultimă generaţie fabricate de către firma Trumpf, de exemplu cu ajutorul unui laser de 3,2 kW pentru un format mare, mediu şi mic, cu administrarea manuală a stocurilor.

Laserteile4you.ro oferă în prezent online, la cerere, următoarele soluţii de prelucrare la alegere:
Tăierea cu laser şi debavurare

Întreprinderea noastră oferă numeroase posibilităţi suplimentare de prelucrare a tablei. Informaţi-vă la pagina noastră de internet www.kaysser-international.com Transmiteţi-ne solicitarea dumneavoastră împreună cu DXF/STEP-File, cu menţionarea materialului, a grosimii materialului, a suprafeţei, a numărului dorit de unităţi şi a solicitării de prelucrare – ne face plăcere să vă elaborăm un o ofertă corespunzătoare.

Extindem continuu oferta de materiale şi dispunem de o ofertă extinsă de table fine şi groase sub formă de tablă de oţel, oţel inoxidabil, aluminiu şi metale neferoase.
Offline dispunem de o diversitate şi o varietate mult mai mare - în situaţia în care materialul căutat nu este menţionat, vă rugăm să luaţi legătura cu noi prin formularul de contact. Vă rugăm să ne transmiteţi în acest scop cererea dumneavoastră cu DXF/STEP-File, cu menţionarea materialului, a grosimii materialului, a suprafeţei, a numărului dorit de unităţi şi a solicitării de prelucrare către info@laserparts4you.ro – ne face plăcere să elaborăm o ofertă corespunzătoare pentru necesarul dumneavoastră.

Tăierea cu laser, denumită şi tăierea cu rază laser, reprezintă o procedură termică de debitare pentru materialul în formă de plăci. În acest sens, noi asigurăm prelucrarea cu ajutorul unui laser a tablelor metalice şi a corpurilor tridimensionale (de exemplu ţevi sau profile). Tăierea cu flacără laser reprezintă metoda utilizată cel mai frecvent pentru tăierea cu laser în cadrul societăţii noastre. În funcţie de material utilizăm pentru tăierea cu laser de regulă
> oxigenul pentru tabla de oţel
> azotul pentru oţelul inoxidabil, aluminiu  

Schimbarea culori
În funcţie de material şi de conturul piesei, la tăierea cu laser este posibilă o modificare a culorii materialului. Această situaţie apare în special la geometrii/contururi mai mici şi la punţi înguste, deoarece nu există posibilitatea evacuării căldurii produse de laser. Această modificare a culorii poate fi eliminată numai prin şlefuire. Dorim să atragem atenţia asupra faptului că aceste culori de călire menţionate nu constituie un motiv de formulare a reclamaţiilor.

Formarea de bavuri
În funcţie de material şi grosimea tablei, la tăierea cu laser este posibilă o formare de bavuri pe latura inferioară. Aceste diferenţe de nivel sunt eliminate prin debavurare. Recomandăm la formularea solicitării selectarea opţiunii „debavurare“ după cum urmează, la
> aluminiu: de la 1 mm
> oţelul inoxidabil: de la 1,5 mm
> oţel: de la 3 mm
Puteţi consulta informaţii suplimentare cu privire la acest aspect la secţiunea Debavurare.

Rugozitatea conturului de tăiere cu laser
În funcţie de material şi grosimea tablei, la tăierea cu laser se pot forma caneluri pe conturul de tăiere. Această aşa-numită rugozitate pe suprafaţa de tăiere nu poate fi îndepărtată prin debavurare. Atragem atenţia asupra faptului că acest aspect nu constituie un motiv de formulare a reclamaţiilor.

Pentru a crea o piesă, aveți nevoie de un fișier STEP.

Toleranță componente îndoite:
DIN 6930 (în funcție de material și grosimea lui).

Raza:
Sistemul nostru analizează fișierul încărcat și determină potrivirea optimă a uneltelor în funcție de material și grosimea coli. Rețineți că razele se pot abate de la specificație din motive de producție. Dacă sugerăm alte raze, veți primi un mesaj cu valoarea rezultată

Pagina principală:
Când procesați datele, zona afișată în albastru în imaginea de previzualizare este pagina bună vizibilă. Cu această solicitare aveți posibilitatea să modificați această pagină

Amprenta de îndoire:
În producția de ambutisare, pe suprafață există amprente ocazionale, iar procedura de ambutisare poate provoca zgârieturi mici și adancituri in piesă. Aceasta este dependentă de material și nu este un motiv de plângere. Prin urmare, vă recomandăm să solicitați piese vizibile sau părți sensibile de suprafață prin intermediul formularului de contact.

Eliberare automată a colțurilor:
Când procesați modelul, este selectată o eliberare automată a colțurilor. Dacă acest lucru nu este dorit, trebuie să îl deselectați (faceți clic pe butonul). Prin deselecție, totuși, în colțuri pot apărea deformari.

Îndoire abkant:
În prezent sunt posibile până la aproximativ 6 îndoiri, mai multe sunt în curs de dezvoltare. Toate materialele pot fi îndoite până la o grosime de material de 10 mm inclusiv. Folosiți formularul de contact, dacă aveți nevoie de alte etape de procesare, vă vom oferi cu placere o ofertă individuală.

Fişierul DXF trebuie să fie corectat înainte de încărcarea acestuia – este admisă exclusiv includerea de contururi de plăci! Aceasta înseamnă că toate liniile de dimensiuni, punctele, inscripţionările, inclusiv antetul schiţei, trebuie să fie eliminate din schiţă. Dispuneţi de posibilitatea de a verifica din nou fişierul dumneavoastră în previzualizare. Aceasta vă este afişată la scurt timp după încărcare.
Orificiile/contururile care urmează a fi prelucrate cu laser nu trebuie să fie evident mai mici în comparaţie cu grosimea materialului. Orificiile pentru filet trebuie marcate cu diametrul corespunzător al orificiului central.
Dacă aveţi un fişier DXF cu greşeli, vă oferim în scop de testare un DXF-File model. Acesta este disponibil în scop de descărcare la punctul de meniu „Cerere”.

Drawing Interchange Format (DXF) reprezintă un format specificat de fişier pentru transferul de date CAD.

Pentru execuţia piesei dumneavoastră tăiate cu laser aveţi nevoie de un program CAD pentru a genera un fişier DXF. Vă rugăm să respectaţi cerinţele din pagina de asistenţă (fişierul DXF poate conţine numai liniile corespunzătoare conturului pieselor).

Un poligon este o figură geometrică obţinută prin unirea unui număr de minim trei puncte distincte pe un plan de desen, astfel încât, prin liniile obţinute (contur de poligon) să fie circumscrisă o suprafaţă unitară. Şi această suprafaţă obţinută în acest mod este denumită frecvent poligon. Triunghiurile, pătratele şi hexagoanele reprezintă exemple cunoscute de poligoane din viaţa de zi cu zi.

Programul de proiectare 2D de la SolidWorks „Draft Sight”

Sau programul AutoCAD, de-asemeni, gratuit

Vă recomandăm programul „TurboCAD”

Sau programul profesional de proiectare „SolidWorks”

Pentru a crea o piesa îndoita, aveți nevoie de un fișier STEP. Acești parametri trebuie luați în considerare în fișierul STEP pentru a evita mesajele de eroare:

  • Trebuie să fie solid (3D)
  • Utilizați doar o singură culoare în desen (nu mai multe culori diferite)
  • Nu există ansambluri sau elemente multiple
  • Piesele auxiliare trebuie scoase din desen
  • Nu trebuie să fie incluse șanfrene și teșire

Vă rugăm să completaţi formularul la secţiunea „Înregistrare” şi selectaţi opţiunea „finalizare”. După recepţionarea confirmării vă puteţi conecta cu parola dumneavoastră şi puteţi valorifica serviciul complet de piese prelucrate cu laserparts4you.

Cu Laserparts4you.ro aveţi posibilitatea de a comanda online 24 de ore din 24 componenta dumneavoastră individuală prelucrată cu laserul. Pentru a valorifica serviciul complet al portalului online şi pentru a garanta o procedură fără impedimente la formularea comenzii, sunt necesare datele dumneavoastră de contact. Garantăm siguranţa absolută în gestionarea datelor dumneavoastră. În acest scop accesaţi pe pagina de pornire punctul de meniu „Înregistrare”, înregistraţi datele dumneavoastră şi expediaţi datele cu „înregistrare”. Veţi primi din partea noastră un mail de confirmare.

În prezent nu este posibilă o înregistrare în portalul online cu o adresă în străinătate. În situaţia în care deţineţi calitatea de client comercial şi dacă dispuneţi de o adresă de livrare în România, vă puteţi conecta cu ajutorul acesteia.
Pentru solicitări formulate din străinătate: Vă rugăm să utilizaţi „Formularul de contact” cu fişierul dumneavoastră DXF/STEP cu menţionarea materialului, a grosimii materialului, a suprafeţei, a prelucrării şi a numărului de unităţi – vă transmitem cu plăcere o ofertă.

Ne puteţi transmite cu plăcere solicitarea dumneavoastră – inclusiv o schiţă, cu menţionarea materialului, a grosimii materialului, a suprafeţei, a numărului de unităţi şi a solicitării de prelucrare la adresa info@laserparts4you.ro. Vă vom transmite o ofertă corespunzătoare.

Condiţiile noastre de livrare sunt: EXW Bistriţa (Incoterms 2010).

O contactare este posibilă în orice moment prin e-mail. Trebuie doar să accesaţi formularul de la punctul de meniu „Contact”, să îl completaţi şi să îl expediaţi. Veţi recepţiona fără întârziere un răspuns cu toate informaţiile necesare cu privire la solicitarea dumneavoastră din partea echipei noastre de service – prin e-mail sau telefonic.

Costurile rezultă din modalitatea de expediere (colet sau firmă de curierat) şi sunt calculate în funcţie de zona codului poştal, respectiv de regiune şi de masa totală la care se adaugă ambalajul (inclusiv material şi manipulare).

Vă rugăm să aveţi în vedere că nu există posibilitatea de a comasa ulterior comenzile care ne sunt transmise, chiar dacă acestea sunt formulate în aceeaşi zi.

Dacă nu aţi înregistrat încă o comandă, dispuneţi de posibilitatea de a corecta personal datele dumneavoastră. După prima comandă vă rugăm să comunicaţi modificările datelor dumneavoastră prin intermediul Formularului de contact.

Din păcate nu putem emite o declaraţie a furnizorului pentru comenzile prin intermediul portalului online.

Componentele prelucrate cu laser conform specificaţiilor clienţilor nu pot face obiectul dreptului de retragere în sensul prevederilor din articolul 16 lit. c din Ordonanța de urgență nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Plata este efectuată de regulă în avans, plătibil prin PayPal sau virament. Imediat după formularea primei comenzi, sunteţi înregistrat în sistemul nostru, iar la apariţia de modificări vă rugăm să ni le comunicaţi prin Formularul de contact.

Echipa noastră de service alcătuită din tehnicieni şi ingineri formulează răspunsuri la toate întrebările – vă rugăm să utilizaţi „Formularul de contact", urmează să vă contactăm cât mai rapid posibil!

Imaginea de ansamblu a comenzii este destinată verificării finale efectuate de către dumneavoastră înainte de a expedia comanda. În această secţiune dispuneţi de posibilitate de a verifica şi, eventual, de a modifica datele înregistrate de dumneavoastră.
Sunt afişate adresa de livrare, numărul de bucăţi, precum şi preţul total per poziţie în scop de verificare. În mod suplimentar este afişată lista individuală a costurilor pentru expediere, impozite şi suma totală.

Autentificarea este necesară – fără înregistrare nu există posibilitatea de a formula o comandă. Vă rugăm să înregistraţi numele dumneavoastră, eventual denumirea firmei, adresa, numărul de telefon (la care puteţi fi contactat în timpul zilei, de exemplu pentru recepţionarea mărfurilor), precum şi adresa de e-mail. Există şi posibilitatea de înregistrare independentă a mai multor persoane din cadrul unei firme.

Vă livrăm comenzile numai în România – livrările către clienţii din străinătate nu sunt implementate în prezent la nivelul portalului online. Vă rugăm să transmiteţi solicitarea dumneavoastră către departamentul nostru de distribuţie la secţiunea  Contact” sau la adresa info@laserparts4you.ro.

Modalitatea de expediere este determinată în funcţie de dimensiunea şi greutatea comenzii sau dacă este selectată opţiunea „Ridicare din fabrică”.

A) expediere prin serviciul de curierat: În cazul unei dimensiuni interioare maxime a cutiei de până la 430 mm x 235 mm x 150 mm şi al unei mase totale a tuturor componentelor mai reduse de 60 kg. Există posibilitatea repartizării comenzii în mai multe colete de mici dimensiuni.

B) expediere prin firmă de transport: comanda cu dimensiuni mai mari de 430 mm x 235 mm x 150 mm sau de peste 60 kg.

Condiţie de livrare: EXW Bistrita (Incoterms 2010).

Plata este achitată în avans. Puteţi opta pentru plata prin virament sau prin intermediul PayPal. Vă rugăm să aveţi în vedere că termenul de execuţie este calculat la plata în avans în toate situaţiile numai de la încasarea plăţii.

Dacă vă abonaţi la NEWSletter-ul nostru, veţi recepţiona în viitor şi invitaţii la expoziţiile şi evenimentele noastre, veţi primi informaţii cu privire la ofertele noastre speciale, precum şi la noutăţile noastre actuale – valorificaţi această posibilitate! Trebuie doar să vă abonaţi aici. Dispuneţi în orice moment de posibilitatea de a vă dezabona de la acest NEWSletter.

În sensul legii privind taxa pe valoarea adăugată suntem obligaţi, în calitate de firmă, să înregistrăm numărul de identificare în calitate de plătitor al taxei pe valoarea adăugată sau codul fiscal al clienţilor noştri în datele noastre de bază. În mod suplimentar, acest număr ne permite o individualizare a întreprinderii dumneavoastră.

Veţi recepţiona direct după formularea unei comenzi în formă obligatorie o factură. Vă rugăm să o achitaţi fără întârziere prin PayPal sau prin virament. Vă rugăm să aveţi în vedere că termenul de execuţie se calculează în cazul plăţii anticipate numai de la data încasării plăţii.

Preţurile la Laserparts4you.ro sunt preţuri nete unitare şi valabile la zi (inclusiv material). Ofertele prezintă caracter orientativ.

Da, oferim opţiunea de „Ridicare din fabrică”– selectaţi în mod corespunzător această opţiune la formularea comenzii dumneavoastră.

Pentru a utiliza sistemul nostru online, aveţi nevoie de o schiţă stocată sub forma unui fişier DXF, care respectă cerinţele noastre (Acesta este disponibil în meniul „Asistenţă” în secţiunea DXF > cerinţe DXF). Schiţele sunt generate prin intermediul programelor compatibile CAD. În acest sens puteţi consulta câteva propuneri la pagina „Instrucţiuni”. Descărcaţi prin intermediul link-ului programul corespunzător, instalaţi-l pe computerul dumneavoastră, iar cu ajutorul acestuia puteţi genera fişierul dumneavoastră DXF.

Prin intermediul punctului de meniu „Contul meu” > „Comenzi/stare” dispuneţi de posibilitatea de a vizualiza toate comenzile de până în prezent, de a accesa stare comenzilor dumneavoastră curente şi de a citi termenul de expediere. Puteţi accesa facil comenzile periodice, eventual de a le modifica, de a le recalcula şi de a formula ulterior comanda dorită.

Laserparts4you.ro execută comanda dumneavoastră la cerere în termen de 2 zile lucrătoare*.
Cu cât mai mult timp aveţi la dispoziţie, (1 până la 4 săptămâni), cu atât mai reduse sunt costurile de execuţie a comenzii dumneavoastră, indiferent dacă este vorba despre piese individuale sau despre producţia de serie. Termenul de fabricaţie selectat reprezintă data la care mărfurile sunt ridicate de la noi sau la care sunt expediate. Vă rugăm să aveţi în vedere că termenul de execuţie se calculează în cazul plăţii anticipate numai de la data încasării plăţii.
*O execuţie în termen de 2 zile este posibilă numai începând cu cea de-a 2-a comandă.

Valoarea minimă a comenzii este de 225,00 RON. În cazul unei comenzi sub valoarea minimă, suma netă este rotunjită în plus la 225,00 RON.

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.