Presare

Presarea este o procedură de fabricare a îmbinărilor fixe dintre piesele de lucru și produsele de presare (bolțuri, piulițe, bucșe), prin forța de presare.

Informații privind presarea tablei

Presarea este o procedură de fabricație din domeniul tehnicii de îmbinare. Aceasta facilitează îmbinarea fixă a pieselor de lucru fără intervenția mijloacelor de îmbinare auxiliare. După montarea pieselor de îmbinare, printr-o mișcare liniară de presare se creează o îmbinare fixă între platină și produsul de presare.
Online oferim o multitudine de bolțuri de presare și piulițe de presare.

Puteți adăuga această posibilitate de prelucrare în solicitare în > Prelucrare suplimentară > Adăugare etapă de prelucrare > Presare și puteți specifica parametrii corespunzători pentru fabricația elementului dumneavoastră de construcție. După introducerea mărimii filetului vi se specifică diametrul aferent al găurii, pe care trebuie să îl verificați și eventual să îl ajustați. În mod complementar, încărcați aici un fișier PDF, DXF sau STEP. Acesta servește exclusiv poziționării etapei de fabricație selectate. Vor fi ignorate orice alte indicații (de ex. toleranțe, informații privind suprafața etc.) sau date diferite (de ex. informații privind materialul).

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.