Metalul sub cea mai frumoasă formă

În secțiile noastre de producție sunt onorate, în fiecare zi, cele mai diverse comenzi de execuție și, de aceea, noi putem oferi o selecție diversificată a materialelor precum și un grad ridicat de disponibilitate. De asemenea, clienții noștri beneficiază, datorită volumului mare de solicitări, de condițiile noastre avantajoase de cumpărare.

Tablă de aluminiu

Aluminiul se remarcă mai ales prin greutatea sa redusă și rezistența mare la coroziune.

La Tabla de aluminiu

Tablă de oțel inoxidabil

Rezistența ridicată la coroziune, proprietățile bune de prelucrare prin deformare, precum și ductilitatea ridicată și rezistența la tracțiune relativ scăzută sunt proprietăți specifice ale oțelului inoxidabil. De asemenea, acest material este potrivit pentru scopuri decorative.

La Tabla de oțel inoxidabil

Tablă de oțel

Fie că este vorba de oțel laminat la rece sau la cald, decapat sau protejat contra ruginei - tablele clasice de oțel sunt cele mai versatile materiale. Ele prezintă proprietăți bune de prelucrare și aceasta în condiții favorabile.

La tablă din oțel

Avantajele materialelor noastre

Datorită volumului nostru ridicat de producție, avem condiții favorabile de achiziție de la producătorii renumiți de oțel și tablă, iar dvs., în calitate de client, veți beneficia desigur de acest fapt.

Depozitul nostru de materiale

Datorită depozitului nostru de materiale, care este mare și bine aprovizionat, suntem întotdeauna disponibili și extrem de flexibili. Având dispozitive moderne de tăiere cu laser care sunt echipate automat, într-un mod inteligent, putem efectua procesarea complet automatizată a comenzilor dvs. Un depozit de materiale bine organizat accelerează procesul și garantează calitatea excelentă a produselor dvs. Dacă materialul pe care îl căutați nu este pe listă, întrebați despre el folosind  formularul de contact. Vom crea cu plăcere o ofertă potrivită pentru cerințele dvs.

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.