Întrebări frecvente

Aici veți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.
Cu ajutorul măștii de căutare, puteți căuta fie subiecte specifice, fie un anumit termen. Toate intrările aferente sunt apoi afișate în mod clar.

43 Intrări găsite

Contact

Dacă aveți întrebări cu privire la calculul online al pieselor dvs. cu laser, personalul nostru calificat va fi bucuros să vă ajute. Ne puteți contacta în orice moment prin intermediul formularului nostru de contact. Veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil - prin e-mail sau telefonic.

Ne-ar face plăcere dacă ne-ați putea povesti despre experiența dumneavoastră cu Laserparts4you. Puteți utiliza formularul de contact în orice moment.

La Laserparts4you dezvoltăm continuu procesele și utilajele de prelucrare. Noi oferte și servicii sunt adăugate în mod constant. Newsletter-ul nostru vă va informa cu plăcere despre promoții și inovații actuale.

De asemenea, nu ezitați să ne lăsați o recenzie pe Google.

Date tehnice

Pentru a cere și a produce tăierea cu laser, aveți nevoie de un fișier DXF sau STEP. Este necesar un fișier STEP pentru a crea o piesă de îndoire a tablei metalice. Vă rugăm să respectați următoarele orientări pentru crearea fișierului.

Fişierul DXF trebuie să fie corectat înainte de încărcarea acestuia – este admisă exclusiv includerea de contururi de plăci! Aceasta înseamnă că toate liniile de dimensiuni, punctele, inscripţionările, inclusiv antetul schiţei, trebuie să fie eliminate din schiţă. Dispuneţi de posibilitatea de a verifica din nou fişierul dumneavoastră în previzualizare. Aceasta vă este afişată la scurt timp după încărcare. Orificiile/contururile care urmează a fi prelucrate cu laser nu trebuie să fie evident mai mici în comparaţie cu grosimea materialului. Orificiile pentru filet trebuie marcate cu diametrul corespunzător al orificiului central.
Vă rugăm să vă asigurați că piesa dvs. este salvată la scara 1:1.
Puteți verifica din nou fișierul în previzualizare, veți obține o măsurătoare lângă imagine.

Pentru a crea o piesa îndoita, aveți nevoie de un fișier STEP. Acești parametri trebuie luați în considerare în fișierul STEP pentru a evita mesajele de eroare:

 • Trebuie să fie solid (3D)
 • Utilizați doar o singură culoare în desen (nu mai multe culori diferite)
 • Nu există ansambluri sau elemente multiple
 • Piesele auxiliare trebuie scoase din desen
 • Nu trebuie să fie incluse șanfrene și teșire

Pentru a crea fișierul DXF sau STEP, cel mai bine este să folosiți programe CAD cu un modul pentru prelucrarea tablei. Recomandăm de exemplu:

Producem semifabricate cu dimensiuni de la 10 x 10 mm la 2.980 x 1.480 mm.

Înregistrare

La Laserparts4you aveți posibilitatea de a comanda online piese laser individuale în orice moment. Pentru a utiliza serviciul complet al portalului online și pentru a asigura o procesare fără probleme a comenzii, este necesară o înregistrare. 

Vă rugăm să completați formularul de la rubrica "Înregistrare" și să faceți clic pe "înregistrare". Veți primi apoi un e-mail de confirmare și vă veți putea autentifica cu propria parolă pentru a utiliza gama extinsă de servicii oferite de Laserparts4you. De asemenea, mai multe persoane din cadrul unei companii se pot înregistra independent una de cealaltă.

În prezent nu este posibilă o înregistrare în portalul online cu o adresă în străinătate. În situaţia în care deţineţi calitatea de client comercial şi dacă dispuneţi de o adresă de livrare în România, vă puteţi conecta cu ajutorul acesteia. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu efectuăm rambursări de TVA.

Laserparts4you există în prezent în următoarele țări:

România > înregistrați-vă pentru aceasta pe Laserparts4you.ro
Germania > înregistrați-vă pentru aceasta pe Laserteile4you.de
Austria > înregistrați-vă pentru aceasta pe Laserteile4you.at 

În cazul solicitărilor din alte țări, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări la rubrica "Contact" sau să trimiteți un e-mail la adresa

Dacă nu ați introdus încă o comandă, vă puteți corecta singur datele personale în orice moment. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă conectați și să faceți clic pe "Datele mele" în partea dreaptă sus. Puteți face schimbarea în acest domeniu.

De îndată ce ați plasat prima comandă, sunteți înregistrat în sistemul nostru. Orice modificare poate fi făcută numai prin intermediul formularului de contact.

Modificați parola

Vă puteți schimba parola după ce vă conectați la "Modifică parola".

Parolă uitată

Vă puteți reseta parola pe pagina de conectare > cu "V-ați uitat parola?"

Puteți crea mai multe adrese. Trebuie doar să vă conectați și să faceți clic pe "Adrese" în partea dreaptă sus. În această zonă puteți adăuga noi adrese de livrare și șterge adresele care nu mai sunt actuale.

Cu un cont de firmă, puteți accesa împreună cu colegii dvs. cererile de informații, ofertele și comenzile salvate.

Condiții

Fiecare utilizator se înregistrează o singură dată cu datele personale de contact ale companiei

 • cu date identice ale societății
 • cu un număr identic de identificare a taxei pe vânzări
 • cu o adresă de facturare uniformă

În cazul în care condițiile sunt îndeplinite, trimiteți-ne informații prin intermediul formularului de contact, indicând adresele de e-mail, ce utilizatori din cadrul companiei dvs. vor fi adăugați la acest cont de companie și cui trebuie să i se acorde drepturi de administrare. Participanților individuali li se va cere din nou personal consimțământul înainte de a crea contul. Trebuie să decideți dacă trebuie să existe un singur administrator care să aibă acces la toate conturile colegilor înregistrați în portalul online sau dacă toți utilizatorii trebuie să beneficieze de aceleași drepturi pentru schimbul de date. Dacă nu există o autorizație de administrator, nu puteți vizualiza datele altor utilizatori.

În conformitate cu Legea privind TVA, noi, în calitate de companie, suntem obligați să păstrăm numărul de identificare TVA sau numărul de identificare fiscală al clienților noștri în datele noastre de bază. În plus, acest număr ne permite să identificăm în mod clar compania dumneavoastră. Pentru a menține evidența datelor noastre, vă scriem o dată pe an pentru a menține datele la zi.

Garantăm o securitate absolută în gestionarea datelor dumneavoastră în conformitate cu orientările în vigoare privind protecția datelor (GDPR). Puteți vizualiza informațiile detaliate privind protecția datelor aici.

Logistică

Costurile rezultă din modalitatea de expediere (colet sau firmă de curierat) şi sunt calculate în funcţie de zona codului poştal, respectiv de regiune şi de masa totală la care se adaugă ambalajul (inclusiv material şi manipulare).

Vă rugăm să aveţi în vedere că nu există posibilitatea de a comasa ulterior comenzile care ne sunt transmise, chiar dacă acestea sunt formulate în aceeaşi zi.

Modalitatea de expediere este determinată în funcţie de dimensiunea şi greutatea comenzii sau dacă este selectată opţiunea „Ridicare din fabrică”.

 •  expediere prin serviciul de curierat: În cazul unei dimensiuni interioare maxime a cutiei de până la 430 mm x 235 mm x 150 mm şi al unei mase totale a tuturor componentelor mai reduse de 60 kg. Există posibilitatea repartizării comenzii în mai multe colete de mici dimensiuni.
 • expediere prin firmă de transport: comanda cu dimensiuni mai mari de 430 mm x 235 mm x 150 mm sau de peste 60 kg.

Oferim opţiunea de „Ridicare din fabrică”– selectaţi în mod corespunzător această opţiune la formularea comenzii dumneavoastră.

Adresa de ridicare este:

H.P. Kaysser Internaţional S.R.L
Strada Muşcatei Nr. 3 C
420108 Bistriţa

Vă livrăm comenzile numai în România – livrările către clienţii din străinătate nu sunt implementate în prezent la nivelul portalului online. Vă rugăm să transmiteţi solicitarea dumneavoastră către departamentul nostru de distribuţie la secţiunea Contact”.

Condiţiile noastre de livrare sunt: EXW Bistriţa (Incoterms 2010).

Din păcate nu putem emite o declaraţie a furnizorului pentru comenzile prin intermediul portalului online.

Procese de fabricație și opțiuni de prelucrare

Laserparts4you oferă următoarele procese de fabricație online pentru cerere:

Aveți, de asemenea, opțiunea pentru multe alte opțiuni de editare în cererea dumneavoastră.

Compania noastră vă poate oferi opțiuni de producție suplimentare la cerere, cum ar fi sudarea, subansamblarea, construcția de dispozitive de fixare, tehnologia de prelucrare și multe altele. Aflați mai multe despre acest lucru pe pagina noastră de internet www.kaysser-international.com și nu ezitați să ne contactați

Puteți adăuga următoarele etape de producție prin "Adăugați procesare suplimentară ":

După ce încărcați fișierul DXF/STEP în cerere și introduceți parametrii dvs., cum ar fi materialul, grosimea tablei etc., selectați etapele de prelucrare dorite la "Prelucrare suplimentară" > "Adăugați procesare suplimentară", încărcați o schiță cu detalii exacte, dacă este necesar, și puteți calcula și comanda cererea dvs. de ofertă. 

Pentru toate etapele de procesare care nu pot fi încă calculate automat online, echipa noastră va calcula cererea dumneavoastră cât mai curând posibil și vă va trimite o "ofertă individuală". Puteți apoi să sunați și să comandați acest lucru online în contul dumneavoastră.

Pe lângă gama noastră de servicii de tăiere cu laser și de îndoire a pieselor din tablă, puteți solicita online și alte etape de prelucrare pentru piesa dvs. cu laser, de exemplu

Pentru toate etapele de procesare care nu pot fi încă calculate automat online, echipa noastră va calcula cererea dumneavoastră cât mai curând posibil și vă va trimite o "ofertă individuală". Puteți apoi să sunați și să comandați acest lucru online în contul dumneavoastră.

Dacă selectați opțiunile suplimentare de prelucrare prin presare sau prelucrare mecanică, trebuie să încărcați, de asemenea, un fișier PDF, DXF sau STEP. Acesta este utilizat exclusiv pentru poziționarea etapei de producție selectate. Orice alte informații (de exemplu, toleranțe, specificații de suprafață etc.) sau date divergente (de exemplu, specificații privind materialele) nu vor fi luate în considerare.

Tăierea cu laser, denumită şi tăierea cu rază laser, reprezintă o procedură termică de debitare pentru materialul în formă de plăci. În acest sens, noi asigurăm prelucrarea cu ajutorul unui laser a tablelor metalice şi a corpurilor tridimensionale (de exemplu ţevi sau profile). Tăierea cu flacără laser reprezintă metoda utilizată cel mai frecvent pentru tăierea cu laser în cadrul societăţii noastre. În funcţie de material utilizăm pentru tăierea cu laser de regulă

 • oxigenul pentru tabla de oţel
 • azotul pentru oţelul inoxidabil, aluminiu  

Producem piese laser în conformitate cu toleranța DIN EN ISO 9013 tabelul 1.

Schimbarea culori
În funcţie de material şi de conturul piesei, la tăierea cu laser este posibilă o modificare a culorii materialului. Această situaţie apare în special la geometrii/contururi mai mici şi la punţi înguste, deoarece nu există posibilitatea evacuării căldurii produse de laser. Această modificare a culorii poate fi eliminată numai prin şlefuire. Dorim să atragem atenţia asupra faptului că aceste culori de călire menţionate nu constituie un motiv de formulare a reclamaţiilor.

Stropi de metal cauzați de laser
În funcție de materialul și de grosimea tablei, în cazul tăierii cu laser pot apărea stropi de metal pe suprafață. Cauza pentru aceasta poate fi:

 • procedeul (penetrarea cu laser),
 • piesa de prelucrat (geometria piesei sau conturul piesei)
 • fabricarea (poziționarea componentelor și poziția pe lamele)

și sunt dificil de influențat în prealabil.

Stropii de metal cauzați de laser nu pot constitui, de regulă, un motiv de reclamație, dar pot fi îndepărtați prin debavurare. De aceea, vă recomandăm să selectați în solicitarea dvs. opțiunea „Debavurare” ca o etapă suplimentară de fabricație în cazul componentelor cu o suprafață sensibilă sau în cazul pieselor care nu trebuie să aibă stropi de metal topit.

Formarea de bavuri
În funcţie de material şi grosimea tablei, la tăierea cu laser este posibilă o formare de bavuri pe latura inferioară. Aceste diferenţe de nivel sunt eliminate prin debavurare. Recomandăm la formularea solicitării selectarea opţiunii „debavurare“ după cum urmează, la

 • aluminiu: de la 1 mm
 • oţelul inoxidabil: de la 1,5 mm
 • oţel: de la 3 mm

Puteţi consulta informaţii suplimentare cu privire la acest aspect la secţiunea debavurare.

Rugozitatea conturului de tăiere cu laser
În funcţie de material şi grosimea tablei, la tăierea cu laser se pot forma caneluri pe conturul de tăiere. Această aşa-numită rugozitate pe suprafaţa de tăiere nu poate fi îndepărtată prin debavurare. Atragem atenţia asupra faptului că acest aspect nu constituie un motiv de formulare a reclamaţiilor.

Pentru a crea o piesă de îndoire a tablei metalice, aveți nevoie de un fișier STEP. Vă rugăm să respectați specificațiile pentru crearea fișierului. Puteți găsi mai multe informații despre acest lucru în secțiunea "Date tehnice".

Oțelul, oțelul inoxidabil și aluminiul pot fi îndoite până la o grosime a materialului de 10 mm inclusiv. 

Producem piese îndoite în conformitate cu toleranța DIN 6930 mediu (în funcție de material și grosimea tablei).

Raza:
Sistemul nostru analizează fișierul încărcat și determină potrivirea optimă a uneltelor în funcție de material și grosimea coli. Rețineți că razele se pot abate de la specificație din motive de producție. Dacă sugerăm alte raze, veți primi un mesaj cu valoarea rezultată

Pagina principală:
Când procesați datele, zona afișată în albastru în imaginea de previzualizare este pagina bună vizibilă. Cu această solicitare aveți posibilitatea să modificați această pagină

Amprenta de îndoire:
În producția de ambutisare, pe suprafață există amprente ocazionale, iar procedura de ambutisare poate provoca zgârieturi mici și adancituri in piesă. Aceasta este dependentă de material și nu este un motiv de plângere. Prin urmare, vă recomandăm să solicitați piese vizibile sau părți sensibile de suprafață prin intermediul formularului de contact.

Eliberare automată a colțurilor:
Când procesați modelul, este selectată o eliberare automată a colțurilor. Dacă acest lucru nu este dorit, trebuie să îl deselectați (faceți clic pe butonul). Prin deselecție, totuși, în colțuri pot apărea deformari.

Îndoire cu pliuri:
Vă rugăm să rețineți că pliurile sunt făcute fără spațiere în fișierul dvs. STEP (a se vedea graficul).

În funcție de dimensiune și de material, piesele laser pot fi șlefuite, adică bavura este îndepărtată și are loc o modificare optică a suprafeței metalice pe una sau pe ambele părți, în funcție de proces. Debavurarea poate fi selectată opțional ca prelucrare suplimentară în cadrul cererii. În funcție de material, puteți alege între variantele de debavurare pe o parte sau pe ambele părți. Puteți găsi mai multe informații aici.

Fișierul încărcat de dumneavoastră nu trebuie să conține fileturi. Fișierul dumneavoastră poate conține doar găurile de bază necesare.

Filetarea este o procedură de găurire pentru fabricarea fileturilor interioare, în timpul căreia unealta de tăiere (tarodul) taie pasurile filetului în piesa de lucru prin forța de avansare și mișcări circulare. La filetare se lucrează exclusiv în alezaje deja existente cu diametrul miezului. Pot fi selectate fileturi metrice cu pas normal, fileturi metrice cu pas fin, fileturi în țoli și fileturi tip flowdrill.

Pentru a alege una dintre aceste proceduri în comanda dumneavoastră, adăugați filetul dumneavoastră în > Prelucrare suplimentară > Adăugare etapă de lucru > Prelucrare mecanică >. Pentru poziționarea etapei de fabricație selectate, încărcați aici un fișier PDF, DXF sau STEP în mod complementar. Vor fi ignorate orice alte indicații (de ex. toleranțe, informații privind suprafața etc.) sau date diferite (ca de ex. informații privind materialul).

Alezarea este o procedură de fabricație prin așchiere pentru fabricarea alezajelor exacte cu calitate ridicată a suprafeței și precizie ridicată a formei și dimensiunilor. 
La selectarea ajustajului țineți cont de faptul că alezajul tăiat cu laserul trebuie să fie mai mic.

Vă rugăm să rețineți că fișierul încărcat nu trebuie să conțină niciun fel de subsidență.

Teşirea este o procedură de găurire pentru fabricarea teșiturilor profilate sau plane aflate în poziție verticală față de axa de rotație în alezaje deja executate. Pentru a introduce o procedură de teşire în comanda dumneavoastră, adăugați teşirea în > Prelucrare suplimentară > Adăugare etapă de lucru > Prelucrare mecanică. Șanfrenurile sunt fabricate în conformitate cu standardul DIN 74.

Procesul de comandă

După ce vă înregistrați și vă conectați, aveți opțiunea de a vă cere și de a comanda o piesă metalică individuală cu o varietate de procese de prelucrare și de fabricație posibile.

Dând clic pe " Continuați cererea", puteți, de asemenea, să vă continuați cererea dacă aveți deja o cerere în curs.

Înregistrat și conectat, puteți accesa cererea de informații la punctul de meniu "Sumarul meu" > "Piese cu laser". Pentru a încărca desenul dvs. în format DXF sau ca fișier STEP, faceți clic mai întâi pe câmpul "Fişier încărcat". Acolo selectați unul sau mai multe fișiere DXF și STEP de pe unitatea dvs. de disc sau drag and drop în cerere. Fișierele vor fi inserate automat în cerere și vor fi afișate imagini de previzualizare. După încărcare, vă rugăm să introduceți parametrii (număr, material, grosime, prelucrare etc.).

Dacă aveți mai multe piese cu laser cu specificații identice, le puteți marca cu o bifă pe marginea din dreapta a vizualizării pieselor și apoi le puteți procesa împreună în partea de sus a cererii de informații prin "prelucrare în masă".

În următorul ecran puteți selecta dacă doriți să transferați sau să ștergeți proprietăți.

Atunci când transferați proprietăți, puteți selecta o piesă de referință din care doriți să transferați proprietăți către celelalte piese. Acum selectați proprietățile pe care doriți să le transferați, de exemplu, numărul de piese, materialul, direcția de laminare/șlefuire etc. Acum puteți face clic pe piesele cărora doriți să le transferați aceste proprietăți.

Dacă este necesar, verificați și completați informațiile din cererea dumneavoastră de informații.

Dacă doriți să comandați piesele mai târziu, "salvați" datele introduse la sfârșitul paginii de cerere de informații. Puteți prelua și comanda aceste date în orice moment la punctul de meniu "Cereri și oferte".

Vă rugăm să rețineți că valabilitatea ofertei este de 4 săptămâni, după care trebuie să calculați din nou.

orizontal = piesă conform imaginii
vertical = piesa rotită cu 90 de grade
indiferent = piesa este prelucrată cu nivelul cel mai redus de pierderi de tăiere

Puteți salva fișierele DXF și STEP încărcate, precum și articolele complet configurate în gestionarea fișierelor personale. Le puteți salva ca desen pur sau, în timpul cererii de informații, ca articol configurat în gestionarea fișierelor, după selectarea materialului și a etapelor ulterioare de prelucrare. 

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe simbolul de dosar "Salvare în managementul fișierelor" din dreapta sus a piesei dorite. Acolo puteți salva fișierele prin introducerea denumirii individuale, a numărului de desen, a indexului de desen sau a numărului de articol.

Puteți edita fișierele salvate și le puteți adăuga la cererea dvs. de informații făcând clic pe caseta "Managementul fișierelor" din partea de jos a cererii de informații. Funcția noastră de căutare și sortare a textului complet permite o navigare rapidă și eficientă.

Valoarea minimă a comenzii este de 225,00 RON. În cazul unei comenzi sub valoarea minimă, suma netă este rotunjită în plus la 225,00 RON.

În calitate de client înregistrat, puteți să vizualizați toate comenzile anterioare, să consultați starea comenzilor curente și să vedeți data expedierii prin intermediul punctului de meniu "Comenzi".

Pentru anumite etape de fabricație, cum ar fi presarea, trebuie să trimiteți o cerere individuală după ce ați calculat oferta pentru a primi o ofertă.

Imediat ce specialiștii noștri au finalizat oferta de preț, veți primi un e-mail și veți vedea un mesaj după ce vă conectați. Puteți accesa acest lucru făcând clic pe clopotul din dreapta sus. De acolo veți fi direcționat direct către oferta dvs. individuală.

De asemenea, puteți găsi cererile și ofertele dumneavoastră individuale la rubrica "Cereri și oferte".

Desenele pieselor laser comandate anterior sunt recunoscute automat. Făcând clic pe "Înlocuiți piesa", sistemul determină dacă există deja una sau mai multe comenzi pentru acest desen și le listează într-o prezentare clară.

Alternativ, puteți plasa comenzi repetate din comenzile dvs. vechi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe "Comenzi" după conectarea la portal și deschideți comanda dorită. Acum puteți să o " Preluare ca cerere". Dacă aveți deja o cerere curentă, puteți fuziona cele două cereri sau puteți suprascrie cererea existentă.

Aveți, de asemenea, opțiunea de a transfera părți individuale din comandă în cerere. Pentru a face acest lucru, deschideți pur și simplu un articol din comanda dvs. cu ajutorul săgeții și faceți clic pe " Transferul părții la cererea curentă".

Aveți opțiunea de a selecta data de expediere dorită la sfârșitul calculului. Dacă doriți, vă putem produce comanda în termen de 2 zile lucrătoare*. Cu cât ne acordați mai mult timp pentru producție, cu atât mai rentabilă va fi comanda dumneavoastră. Data de producție selectată este data la care bunurile pot fi ridicate de la noi sau vor fi expediate. Vă rugăm să rețineți că timpul de producție pentru plata în avans se calculează numai de la data primirii plății.

* Producția în 2 zile este posibilă numai începând cu a doua comandă. În cazul unei comenzi "Producție în 2 zile" cu primirea plății până la ora 11.00, bunurile vor fi expediate în a doua zi lucrătoare sau pot fi ridicate.

De obicei, plata se face în avans (transfer bancar). În cazul plății în avans, producția nu va începe până la primirea plății.

În cazul în care comenzile sunt plasate în mod regulat, este posibil să se proceseze comenzile prin facturare. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact.

Puteți alege din numeroase motive gata făcute în galeria creativă.
După ce vă conectați, puteți vizualiza diferitele motive din cerere prin intermediul câmpului "Galerie creativă" și le puteți transfera în cererea dumneavoastră. Selectați materialul dorit, calculați prețul și noi îl vom produce conform dorințelor dumneavoastră.

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.