Debavurarea

Debavurarea este o opțiune suplimentară. Prin aceasta, sunt eliminate bavurile, stropii de metal de la tăiere și urmele de spumă de pe piesa, prin intermediul procedeului Trowal (șlefuire vibratorie) sau lustruire.

Informații privind debavurarea tablei

Când are loc tăierea cu laser, pot apare bavuri, acestea în funcție de material și de grosimea tablei. Dacă se dorește ca acestea să nu existe, selectați opțiunea suplimentară Debavurare. Bavurile sunt eliminate prin acest procedeu. Stropii de metal cauzați de laser sunt de asemenea eliminați prin acest procedeu. Cu acest serviciu suplimentar, în funcție de dimensiune și material, piesele prelucrate cu laser sunt prelucrate prin procedeul Trowal sau sunt lustruite, cea ce înseamnă că bavura de pe partea inferioară este îndepărtată și se face o schimbare a aspectului suprafeței metalice pe o parte sau pe ambele părți. În prezent, nu este posibil să alegeți ce procedeu este utilizat. 

Când are loc solicitarea, apare o linie suplimentară cu alegerea dacă doriți ca piesa tăiată cu laser să fie debavurată. Nu pentru toate materialele poate fi selectat procedeul, cu excepția, de exemplu, a tablelor galvanizate sau a metalelor neferoase. 

Vă recomandăm să selectați în solicitarea dvs. opțiunea „Debavurare”, după cum urmează, pentru

  • aluminiu: începând de la 1 mm
  • oțel inoxidabil: începând de la 1,5 mm
  • oțel: începând de la 3 mm

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.