Experiența Laserparts4you live

În spatele fiecărui serviciu digital se află întotdeauna o echipă de oameni. Bineînțeles, participăm în mod regulat la târgurile și evenimentele importante din România. În acest fel, vă puteți face o impresie personală despre noi și despre gama noastră extinsă de servicii de producție. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem.

Târgurile noastre viitoare 2024

Așteptăm cu nerăbdare vizita dumneavoastră la standul nostru. Vă puteți aștepta la discuții bune cu echipa noastră și la numeroase inovații interesante legate de gama noastră versatilă de servicii.

Retrospectiva târgurilor 2023

Identicom4

În perioada 24 – 26 mai, am fost prezenți la Cluj la Identicom 4. Târgul a fost un loc de întâlnire ideal pentru companiile orientate spre inovație pentru a dezvolta relații și a învăța despre digitalizare în era Industriei 4.0.

Metal Show & TIB

La Metal Show & TIB, în perioada 9 –12 mai, peste 4.000 de vizitatori profesioniști din industrie și comerț au avut posibilitatea de a intra în contact cu industria, de a lua pulsul celor mai noi tendințe, de a beneficia de o rețea profesională și de a găsi soluții individuale la problemele lor de producție. Am fost și noi acolo, bineînțeles!

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.