Teşire

Teşirea este o procedură de fabricare a decupajelor rotunde, în poziție verticală față de axa de rotație. Teşirea este obținută prin proceduri de așchiere.

Informații privind teşirea tablei

Teşirea este o procedură de găurire pentru fabricarea teșiturilor profilate sau plane aflate în poziție verticală față de axa de rotație în alezaje deja executate. O unealtă (freză) cu mai multe lame, generează prin forța de avansare și mișcări circulare teșituri cu forme speciale ale piesei de lucru, în care pot fi astfel introduse piese standard precum șuruburi, piulițe sau nituri, aplicate în profunzime față de suprafața pieselor.

Pentru a introduce o procedură de teşire în comanda dumneavoastră, adăugați teşirea în > Prelucrare suplimentară > Adăugare etapă de lucru > Prelucrare mecanică >  și încărcați în mod complementar un fișier PDF. Acesta servește exclusiv poziționării etapei de fabricație selectate. Vor fi ignorate orice alte indicații (de ex. toleranțe, informații privind suprafața etc.) sau date diferite (de ex. informații privind materialul). Șanfrenurile sunt fabricate în conformitate cu standardul DIN 74.

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.