Teşire

Șanfrenarea este o procedură de fabricare a șanfrenurilor în poziție verticală față de axa de rotație. Șanfrenul este obținut prin proceduri de așchiere.

Informații privind șanfrenarea tablei

Șanfrenarea este o procedură de găurire pentru fabricarea șanfrenurilor profilate sau plane aflate în poziție verticală față de axa de rotație în alezaje deja executate. O unealtă (freză) cu mai multe lame generează prin forța de avansare și mișcări circulare șanfrenuri cu forme speciale ale piesei de lucru, care pot astfel adăposti piese standard precum șuruburi, piulițe sau nituri aplicate, în profunzime față de suprafața pieselor de lucru.

Pentru a completa un șanfren în comanda dumneavoastră, adăugați șanfrenul în > Prelucrare suplimentară > Adăugare etapă de lucru > Prelucrare mecanică > și încărcați în mod complementar un fișier PDF, DXF sau STEP. Acesta servește exclusiv poziționării etapei de fabricație selectate. Vor fi ignorate orice alte indicații (de ex. toleranțe, informații privind suprafața etc.) sau date diferite (de ex. informații privind materialul). Șanfrenurile sunt fabricate în conformitate cu standardul DIN 74.

V-ar putea interesa și acest lucru

Oferim clienților noștri multe opțiuni suplimentare de prelucrare. Aceasta se referă atât la selecția de materiale adecvate, cât și la numeroase opțiuni de fabricație.

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.