Îndoire/profilare

Fabricăm la sediile noastre piese cu margini îndoite, folosind procesul de îndoire și matrițare. Pentru aceasta folosim cele mai moderne mașini cu comandă numerică cu dispozitive controlate de computer.

Date tehnice în rezumat

În cadrul proceselor noastre de producție, sunt utilizate următoarele proceduri:

  • Îndoire liberă
  • Îndoire și ștanțare 

Toleranța marginilor:
DIN 6930 (în funcție de material și de grosimea tablei). 

Raza de curbură: 
Sistemul nostru analizează fișierul care a fost încărcat și determină o îmbinare optimă a instrumentelor în funcție de materialul și de grosimea tablei. Vă rugăm să rețineți că, datorită procesului de fabricație, razele de curbură pot fi diferite față de valorile specificate. Dacă vă propunem alte raze de curbură, veți primi un mesaj cu valoarea rezultată.

Material Raza de curbură minimă  
Oțel (1,0 … 3) x grosimea tablei
Oțelul inoxidabil (1,0 … 3) x grosimea tablei
Aluminiu (0,8 … 1) x grosimea tablei

Acest tabel are caracter ilustrativ și este doar un exemplu.

Partea vizibilă:
Când prelucrați datele, zona afișată cu albastru în imaginea de previzualizare reprezintă partea vizibilă / partea bună. Atunci când faceți solicitarea, puteți să schimbați această parte.

Îndoirea marginilor:
Când sunt fabricate piese îndoite, apar uneori îndoiri ale marginilor, pe suprafață, iar la margini pot apare zgârieturi mici, precum și șanțuri și adâncituri cauzate de ștanțe și matrițe. Acest fapt este în funcție de material și nu poate constitui un motiv de reclamație. De aceea, vă recomandăm să solicitați, prin formularul de contact, piese care rămân vizibile sau piese cu suprafață sensibilă.


Eliminarea automată a colțurilor:
Când are loc procesarea modelului, este selectată o eliminare automată a colțurilor. Dacă acest lucru nu este dorit, trebuie să îl deselectați (faceți clic pe buton). Totuși, dacă se face deselectarea, pot apare umflături la colțuri.


Marginile:
Toate materialele pot fi îndoite, până la o grosime de 10 mm. Vă rugăm să utilizați solicitarea de contact dacă aveți nevoie de etape suplimentare de prelucrare. Vă vom face cu plăcere o ofertă individuală.

Îndoire cu pliuri:
Vă rugăm să rețineți că pliurile sunt făcute fără spațiere în fișierul dvs. STEP (a se vedea graficul).

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.