11.07.2018

De acum şi în România, piese metalice taiate laser pot fi calculate şi comandate online!

Cu ajutorul portalului online dezvoltat cu succes în anul 2010 în Germania, în prezent pot fi calculate şi comandate direct şi în România, la adresa www.laserparts4you.ro, piese tăiate cu laser individuale din metal. Iar acest demers poate fi realizat în numai câţiva paşi, 24 de ore din 24, 365 de zile pe an – rapid, avantajos, fiabil!

Presiunea termenelor, războiul preţurilor şi cerinţele ridicate cu privire la calitate definesc în prezent în principal activitatea profesională cotidiană. Internetul este utilizat într-o pondere tot mai ridicată în scop de informare, precum şi pentru achiziţionarea rapidă a produselor şi serviciilor.

În spatele Laserparts4you se află un sistem care se bazează pe tehnologia de ultimă generaţie, care asociază în mod inteligent soluţiile software, hardware şi serviciile.

Întreaga procedură de formulare a comenzilor, de la redactarea ofertei, la acceptarea comenzii şi tăierii până la livrare, este realizată în condiţii de siguranţă a proceselor şi de fiabilitate. Piesele individuale tăiate cu laser pot fi achiziţionate – de la prototip până la produsul de serie – din tablă de oţel, oţel inoxidabil şi aluminiu, cu diferite variante de grosime.

Manevrarea se realizează extrem de facil: ulterior înregistrării, clienţii încarcă fişierele lor simplu, fără a necesita o soluţie software separată şi obţin în numai câteva secunde o calculaţie cu privire la cererea lor. Un avantaj special al tehnicii: mai multe piese diferite pot fi încărcate simultan şi pot fi calculate împreună, prin însumare automată, cu optimizarea deşeurilor de tăiere.
Dimensiunea maximă a plăcilor este de 1.480 x 2.980 milimetri. Se poate opta pentru termene de livrare cuprinse între două zile şi patru săptămâni. Cu cât este mai lung termenul de livrare, cu atât mai avantajos este preţul.

Laserparts4you reprezintă un serviciu oferit de H.P. Kaysser International S.R.L., o întreprindere experimentată care realizează în aceeaşi locaţie toate operaţiunile de producţie din sectorul prelucrării tablei, inclusiv lucrări de tăiere a ţevilor şi operaţiuni de sudură. În toate sectoarele de specialitate se realizează activitatea de producţie în condiţii moderne şi rentabile.

Se lucrează permanent la extinderea portalului nostru online Laserparts4you.
Anul acesta dorim să integrăm şi alte servicii şi lucrăm deja la optimizări tehnice şi la servicii suplimentare – astfel nu se întrevede o oprire a demersurilor, iar situaţia rămâne interesantă!

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.