16.02.2020

Prețuri reduse - dacă aveți nevoie de o procedură și mai urgentă

Aveți nevoie în scurt timp de piese din tablă, individuale? Le producem în cel mult 2 zile lucrătoare* iar prețurile sunt mai mici acum.

Planificarea bazată pe anticipare, oferă siguranță și are totodată avantaje financiare. Dar, adesea, este necesar ca procedurile să se desfășoare foarte repede și este posibil să aveți din nou nevoie de piese, în timp scurt, pentru un proiect important. La Laserparts4you aveți posibilitatea să alegeți – producem piesele pentru dvs. începând de la 2 zile lucrătoare* (începând cu a doua comandă)*. Acum am scazut prețurile pentru dvs. În special când se cer termene scurte pentru livrare, puteți beneficia acum de oferte de preț mai atractive.

ACUM CALCULAȚI

*În cazul în care în comandă se specifică „Fabricare în 2 zile”, iar plata se face până la ora 11, produsele sunt trimise în a doua zi lucrătoare sau pot fi ridicate. Fabricarea în 2 zile este posibilă numai după a doua comandă.

A fi mereu bine informat! Autentificați-vă pentru buletinul informativ și nu veți mai rata ocaziile avantajoase și ofertele promoționale.

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.