09.05.2022

Acum sunt disponibile online proceduri de prelucrare noi!

Perforare, Teşire sau Filetare: selectați acum etapa de prelucrare suplimentară a pieselor dumneavoastră tăiate cu laserul direct în comanda online. V-am luat solicitările în serios și am extins paleta noastră de servicii cu posibilități suplimentare pentru dumneavoastră.

Astfel, solicitările, ofertele și transporturile anevoioase sunt acum de domeniul trecutului. Cu Laserparts4you rezolvați totul cu o singură comandă.

 

Nenumărate posibilități de prelucrare a pieselor tăiate cu laserul

Compania noastră oferă procedee de fabricație versatile pentru prelucrarea tablei, dintr-o singură sursă. Cu Laserparts4you calculați și comandați în orice moment și online operații individuale de tăiere cu laserul și piese din tablă îndoite, beneficiind astfel de un proces de achiziție digital.

Acum aveți la dispoziție următoarele posibilități de prelucrare suplimentare:

  • Perforare 
  • Teşire
  • Filetare 
  • Alezare
  • Presare
  • Sudură cu bolțuri

După selectarea procedurilor de prelucrare suplimentare menționați în solicitare detaliile corespunzătoare, cum ar fi de ex. diametrul și adăugați eventual fișiere complementare, pentru clarificare.

Momentan, calculația noilor etape de lucru nu este automatizată complet. Din acest motiv, după expediere, solicitarea dumneavoastră va fi prelucrată în scurt timp de către unul dintre angajații noștri, care vă va trimite o „ofertă individuală“. Apoi puteți plasa comanda pe portalul online.

 

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.