20.09.2022

În noul design – calcul și comandă optimizate

Niciodată nu a fost atât de ușor să achiziționați piese din tablă! Aplicația de calcul și comandă de la Laserparts4you strălucește acum într-un nou design.Aceasta vă va aduce în viitor și mai ușor și mai rapid la obiectivul dvs., grație unui ghidaj îmbunătățit pentru utilizator.

Noul proces de comandă: intuitiv, transparent și eficient

După o analiză intensivă, am revizuit din punct de vedere tehnic și vizual, nucleul Laserparts4you - zona personală a utilizatorului cu calcul și comandă. Acum sunteți ghidat în mod intuitiv prin aplicație și puteți vedea în orice moment evoluția procesului de comandă.

Toate funcțiile pe care le cunoșteați până acum sunt încă disponibile, dar acum sunt aranjate în mod și mai clar și mai practic. De exemplu, procesarea simultană a mai multor poziții a fost revizuită și optimizată în mod fundamental.

În general, am verificat aplicația pentru a identifica eventualele obstacole și le-am eliminat. Procesele au fost simplificate, astfel încât nimic nu stă în calea fluxului optim de lucru. Încercați direct cu un nou calcul și convingeți-vă de avantajele noului nostru design.

Testați acum

Utilizarea aplicației noastre cu Internet Explorer nu este deplin acceptată

Vă rugăm să utilizați un browser actual.